Suomeksi     English

Kontakt

Denna sida drivs av Helene och Charlotte Lesche, systerdöttrar till Elga Sesemann och ägare av hennes dödsbo. Vi är födda och bor i Sverige, därför är websidan gjord på svenska ursprungligen.

Vi försöker samla information om hennes målningar, utställningar och annat intressant. Sidan uppdateras löpande. Hittar ni felaktigheter eller har kompletterande eller annan information så maila oss gärna på charlotte.lesche (a) gmail.com

Har ni målningar av Elga Sesemann eller Seppo Näätänen, eller foton av målningar, utställningar eller andra intressanta foton eller utställningskort, utställningsförteckningar eller kataloger, så maila oss gärna bilder och information så att vi kan lägga till dem. Gärna även med uppgifter om mått, årtal, teknik och underlag ifall de är kända.


Reservationer

Reservation för felskrivningar, missuppfattningar och bristande kunskaper och förstånd.

Titlar och översättningar av benämningar eller titlar på verk är blandat Elgas, våra egna eller institution/ägares. Årtal kan vara angivet eller antaget, gäller även fotografier. Årtal, även av konstnären angivet, kan vara fel. Uppgifter om teknik, underlag och mått kan vara fel eller ofullständiga. Avbildningar av målningar är ofta något beskurna, bl a till följd av att målningarna är ramade.